چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سفارت سوئد: استکهلم از آرای‌‌ ضداسلامی حمایت نمی‌کند

سفارت سوئد: استکهلم از آرای‌‌ ضداسلامی حمایت نمی‌کند به دنبال تظاهرات گسترده مردمی در محکومیت هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، سفارت این کشور در قاهره در بیانیه‌ای گفت که استکهلم از آرای‌‌ ضداسلامی حمایت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۱۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سفارت سوئد در قاهره، شامگاه جمعه بیانیه‌ای در ارتباط با هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم صادر کرد.

 

سفارت سوئد در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی فیسبوک نوشت: «دولت سوئد آرای ضداسلام و اقداماتی را که برخی افراد در استکهلم انجام دادند، به‌شدت رد و محکوم می‌کند. دولت کاملا درک می‌کند که اگر به علت این آرای ضداسلامی به مسلمانان احساس اهانت دست داده باشد.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «نخست‌وزیر سوئد تصریح کرد که سوزاندن کتبی که برای بسیاری مقدس است، یک اقدام بسیار فاحش است و در سوئد حق آزادی‌بیان در قانون اساسی آمده است، اما این بدان معنا نیست که دولت از نظرات اعلام‌شده حمایت می‌کند.»

 

سفارت سوئد در پایان اضافه کرد: «پلیس هم‌اکنون در حال تحقیق درباره این تخلفات است که طبق قوانین سوئد، مشکوک به قرار گرفتن در دسته جرایم نفرت‌پراکنی است.»

 

عصر روز چهارشنبه (۲۸ ژوئن)، یک سوئدی عراق‌الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید.

 

وی پس از آن که پلیس این کشور مجوزی برای برگزاری تظاهرات ضداسلامی صادر کرد، این جنایت را مرتکب شد. اقدامی که با محکومیت شدید کشورهای عربی و اسلامی همراه شد و همگی خواستار جلوگیری از این مظاهر اسلام‌هراسی شدند.

 

اردن و امارات سفرای سوئد را احضار کردند و ایران کاردار این کشور را احضار کرد. همچنین تجمعات اعتراضی گسترده مردمی در برخی کشورها برگزار شده و در برخی کشورها نیز امروز قرار است برگزار شود.

 

در عراق، صدها نفر از شهروندان این کشور، روز پنجشنبه، ضمن محکومیت آتش زدن قرآن کریم در سوئد، در برابر سفارت این کشور در بغداد تجمع اعتراضی گسترده‌ای برگزار کردند و خشم خود را نسبت به این جنایت ابراز کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار